اخبار مهم
Home / بارداری / خطر سقط در صورت ابتلای مادر به عفونت
83148_396.jpg

خطر سقط در صورت ابتلای مادر به عفونت

پرسش: لطفا درمورد تاثیر تغذیه بر سقط جنین اطلاعات تخصصی به من بدهید.

پاسخ: سقط شدن علل مختلفی می تواند داشته باشد. یکی از علت های آن تغذیه نامناسب است. برخی از عوامل خطر نسبتا قطعی در این زمینه عبارت هستند از:
۱- کمبود ویتامین A (بتا کاروتن) در مادر باردار
۲- کمبود دریافت ویتامین های گروه B (مخصوصا فولات و ویتامین B12) در مادر باردار
۳- چاقی مادران
۴- کمبود ید در مادر باردار
۵- سوء تغذیه مادر
۶- ابتلا به سلیاک در مادر
۷- عفونت در مادر (مثل لیستریا)
۸- کمبود ویتامین D در مادر باردار
۹- مصرف کافئین (مخصوصا در سه ماهه اول بارداری) توسط مادر باردار
* منبع عمده کافئین قهوه است. البته در چای، برخی نوشابه ها و شکلات نیز وجود دارد.
۱۰- کمبود روی در مادر باردار
۱۱- مصرف الکل توسط مادر باردار
افزایش مصرف سبزیجات برگ سبز، میوه‌‌ های تازه، امگا ۳ و امگا ۶، تخم‌ مرغ، ماهی و مواد لبنی و به طور کل، داشتن یک رژیم غذایی متعادل می ‌تواند احتمال سقط را کاهش دهد. همچنین مراجعه منظم به کارشناس تغذیه و متخصص مربوطه در این دوران هم بسیار کمک کننده است.

هریس پویا جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.
براي عضويت در خبرنامه هریس پویا و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.